Hozzávalók 16 szelethez:
- 2.5 bögre liszt
- 1 bögre cukor
- 1 bögre tej
- 0.5 bögre olaj
- 2 evőkanál kakaó
- 1 bögre körte
- 0.5 bögre darabolt étcsoki
- 2 db tojás
- 1 csomag sütőpor
- 1 teáskanál őrölt fahéj
Elkészítés:
A tojásokat üsd egy tálba, és keverd ki jól a cukorral. Öntsd hozzá a tejet, az olajat, majd forgasd hozzá a sütőporral, a kakaóval és az apróra vágott csokival vegyített lisztet. Keverd csomómentesre a masszát. Egy tortaformát vagy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és egyengesd bele a tésztát. Szórd bele a darabokra vágott, fahéjjal megszórt körtét.
Tedd forró sütőbe, és 170 fokon süsd meg körülbelül 30 perc alatt. Ha tűpróba során a sütibe szúrt tűre vagy fogvájóra nem ragad tészta, kiveheted a sütőből. Várd meg, míg kihűl, utána szeleteld csak fel.
Tedd forró sütőbe, és 170 fokon süsd meg körülbelül 30 perc alatt. Ha tűpróba során a sütibe szúrt tűre vagy fogvájóra nem ragad tészta, kiveheted a sütőből. Várd meg, míg kihűl, utána szeleteld csak fel.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése