Hozzávalók 4 személyre:
700 gr gomba (vegyesen)
100 gr vöröshagyma
400 gr paradicsom
0,5 l paradicsomlé
7 dl víz
1 kk szegfűszeg
1,5 kk kakukkfű
0,5 kk bors
só, étolaj
Elkészítése:
1. Megtisztítom a gombát és a vöröshagymát.
2. A vöröshagymát kockára vágom, lasú tűzön olajban megdinsztelem.
3. Hozzáadom a fűszereket
4. Felaprítom a gombát, és hozzáadom a hagymához, együtt párolom.
5. Közben hozzáadom a paradicsomlevet, a paradicsomot, és a vizet.
6. Megsózom, majd puhára főzöm. (Kb. 20 perc közepes lángon).
Kísérőként illik hozzá pirítós.
Jó étvágyat!
700 gr gomba (vegyesen)
100 gr vöröshagyma
400 gr paradicsom
0,5 l paradicsomlé
7 dl víz
1 kk szegfűszeg
1,5 kk kakukkfű
0,5 kk bors
só, étolaj
Elkészítése:
1. Megtisztítom a gombát és a vöröshagymát.
2. A vöröshagymát kockára vágom, lasú tűzön olajban megdinsztelem.
3. Hozzáadom a fűszereket
4. Felaprítom a gombát, és hozzáadom a hagymához, együtt párolom.
5. Közben hozzáadom a paradicsomlevet, a paradicsomot, és a vizet.
6. Megsózom, majd puhára főzöm. (Kb. 20 perc közepes lángon).
Kísérőként illik hozzá pirítós.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése