Gombapaprikás

Hozzávalók 3 személyre:

400 gramm gomba
300 ml főzőtejszín
1 evőkanál pirospaprikak
1 kiskanál só
1 kiskanál bors
1 kiskanál bazsalikom
1 kiskanál majoranna
300 ml víz
1 vöröshagyma
1 evőkanál zsír

1. A gombát megtisztítom, felkockázom. A hagymát is megtisztítom és szintén felkockázom.

2. Zsírban megdinsztelem a hagymát.

3. Hozzáadom a gombát. Tetejére szórom a pirospaprikát a sót és a borsot. Lassú tűzön kicsit átforgatom.

4 Éppenhogy felöntöm vízzel. Hozzáadom a tejszínt majd ha kell akkor még egy kicsit felöntöm vízzel. Hozzáadom a bazsalikomot és a majorannát, elkeverem. Lassú tűzön puhára főzöm a gombát.

Jó étvágyat!

Megjegyzések