Krumplis tarhonyás csirke

Hozzávalók 6 személyre:
500 gr csirkemellfilé
400 gr krumpli
400 gr tarhonya
1 vöröshagyma
1 ek pirospaprika
1 KK őrölt bors
1 ek étolaj
1000 ml víz

Elkészítési idő 60 perc 

1. Felkockázom a csirkét, a krumplit. Apróra vágom a hagymát.

2. Étolajon nagyobb lábosban barnulásig pirítom a tarhonyát.

3. Hozzáadom a hagymát és a húst. Addig főzöm, ameddig a csirke meg nem fehéredik.

4. Leveszem a lábast a tűzről, majd hozzáadom a pirospaprikát és elkeverem.

5 Felöntöm vízzel, sózom, borsozom. Hozzáadom a krumplit, és lassú lángon addig főzöm, amíg puha nem lesz minden. (Kb 20 perc)

Jó étvágyat!

Megjegyzések