Hozzávalók 6 személyre:
500 gr csirkemellfilé
400 gr krumpli
400 gr tarhonya
1 vöröshagyma
1 ek pirospaprika
1 KK őrölt bors
1 ek étolaj
1000 ml víz
Elkészítési idő 60 perc
1. Felkockázom a csirkét, a krumplit. Apróra vágom a hagymát.
2. Étolajon nagyobb lábosban barnulásig pirítom a tarhonyát.
3. Hozzáadom a hagymát és a húst. Addig főzöm, ameddig a csirke meg nem fehéredik.
4. Leveszem a lábast a tűzről, majd hozzáadom a pirospaprikát és elkeverem.
5 Felöntöm vízzel, sózom, borsozom. Hozzáadom a krumplit, és lassú lángon addig főzöm, amíg puha nem lesz minden. (Kb 20 perc)
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése