Hozzávalók 3 személyre:
110 gr karfiol
75 gr sárgarépa
75 gr burgonya
200 gr brokkoli
0,5 db vöröshagyma
1 szál petrezselyem
1 dl tejszín
1 kk só
1/2 kk bors
1 kk tárkony
Elkészítési idő: 40 perc
1. Megmosom, megtisztítom és apróra szelem a zöldségeket, majd lábosba rakom, és annyi vízzel felöntöm, amennyi éppen ellepi. Sózom, borsozom., majd lassú lángon puhára főzöm.
2. Botmixerrel összeturmixolom.
3. Hozzáadom a tejszínt és a tárkonyt, és ha kell még ismét sózom, borsozom, majd pár perc alatt összefőzöm.
Jó étvágyat!
110 gr karfiol
75 gr sárgarépa
75 gr burgonya
200 gr brokkoli
0,5 db vöröshagyma
1 szál petrezselyem
1 dl tejszín
1 kk só
1/2 kk bors
1 kk tárkony
Elkészítési idő: 40 perc
1. Megmosom, megtisztítom és apróra szelem a zöldségeket, majd lábosba rakom, és annyi vízzel felöntöm, amennyi éppen ellepi. Sózom, borsozom., majd lassú lángon puhára főzöm.
2. Botmixerrel összeturmixolom.
3. Hozzáadom a tejszínt és a tárkonyt, és ha kell még ismét sózom, borsozom, majd pár perc alatt összefőzöm.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése