Kolbászos puffancs

 Hozzávalók 1 tepsi (9 db) puffancshoz:

300 gr liszt
200 ml tej
1 db tojás
1 csomag sütőpor
150 gr kolbász
150 gr (füstölt) sajt a tésztába
2 ek tejföl
100 gr sajt a tetejére

Elkészítési idő: 50 perc

1. Kimérjük a hozzávalókat, lereszeljük a sajtokat. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.

2. A tetejére szánt reszelt sajt kivételével mindent belerakunk egy keverőtálba (a tojást beleütjük), és alaposan összegyúrjuk.

3. Tepsibe sütőpapírt rakunk, kanállal kilenc egyenlő méretűgombócot formálunk és belerakjuk a tepsibe.

4. A gombócok tetejére sajtot szórunk.

5. 180 fokon megsütjük (kb. 30 perc).

Jó étvágyat!

Megjegyzések