Hozzávalók 3 fő részére:
3 db sárgarépa
1 db kígyóuborka fele
1 db póréhagyma fele
300 g kockázott bacon
1 tk olívaolaj
1 tk olívaolaj
Elkészítési idő: 20 perc.
1. A sárgarépát és a magjaitól megfosztott kígyóuborkát külön-külön zöldséghámozóval felcsíkozom. A póréhagymát vékony karikákra vágom.
2. A bacont az olívaolajon lepirítom.
3. Hozzáadom a póréhagymát. Attól függően, hogy mennyire sós a bacon, sózom, hogy megfonnyadjon a hagyma. Ha sós a bacon, nem teszek rá sót.
4. Rárakom a sárgarépát, megkevergetem, hogy átjárja a bacon íze.
5. Mehet rá az uborka is. Folyamatos kevergetés mellett, víz hozzáadása nélkül párolom.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése